Feest op locatie | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Feest op locatie

Sfeervol bijeenkomen in een van onze feestlocaties

Wanneer de huiskamer of tuin te klein is om een knallend feest te organiseren, wordt er al snel nagedacht aan een feest op een externe locatie. Dit betekent meer gasten, geen zorgen en het meest voorname: geen troep in huis. Ontspannen op uw eigen feest, dat klinkt toch als muziek in uw oren? Wij regelen bij uw feest op locatie alles van A tot Z. Wat een luxe hè!

Catering op locatie

Het verzorgen van een uitgebreide catering op locatie, dat is waar we goed in zijn. We hebben namelijk voor ieder wat wils. Voor de grote dag zitten we graag samen om alle wensen door te spreken. Wat wilt u graag, wat wilt u absoluut niet, wij houden er uiteraard rekening mee. Zo organiseren wij een feest dat helemaal op u en uw gasten is afgestemd.

Personeel en faciliteiten

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook personeel op uw eigen feest regelen. Zo hoeft u niet uw neefje, nichtje of kennis in te zetten als barman of -vrouw. We hebben bovendien alle professionele kennis in huis en zorgen dat uw speciale avond geheel op rolletjes loopt. En, een handige bijkomstigheid, druk maken over de afwas is vanaf nu verleden tijd.

Heeft u overal zelf voor gezorgd maar mist u nog die ene handige statafel, of fijne heaters? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen ook kwalitatieve partyfaciliteiten op locatie. De levering verloopt vlekkeloos en we zorgen dat alle faciliteiten goed opgezet wordt. Vanaf nu is klungelen met de partytent verleden tijd!

Dit is uw speciale dag, daar hoort u van optimaal te genieten. Hoe kan dat nu beter dan wanneer alles voor u geregeld is? Van Melick ontzorgt uw hele dag. Want we ontwikkelen samen een totaalconcept waar u helemaal tevreden over bent. Zo kunt u op het moment optimaal genieten.

Contact opnemen