Food & feest

Met de bouwstenen van Van Melick stelt u zelf uw eigen evenement samen. Eén bouwsteen zit er altijd bij: de beste catering. Zodra u de keuze heeft gemaakt, gaan wij aan de slag om van uw evenement een onvergetelijke belevenis te maken.

Bekijk hier onze aanpak!

Catering

Kiest u voor Van Melick?

Dan kiest u ook voor ons overheerlijke food- en drankaanbod. Deze bouwsteen leveren wij standaard bij uw evenement. De smaakpapillen van u en uw gasten worden verrast door de mooiste drank en spijs combinaties. Onze koks en bartenders zijn van alle markten thuis. Van een 5-gangendiner tot festival food in de juiste setting en van frisdrank tot luxe cocktails: niets is ons te gek. Uiteraard houden we rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Locaties

Wilt u graag een evenement organiseren op uw eigen bedrijfslocatie?

Geen probleem! Wij komen naar u toe en regelen alle benodigde faciliteiten zodat u zorgeloos kunt genieten. Iedere ruimte, van kantoor tot fabriekshal, transformeren onze professionals tot evenementenlocatie.

Heeft u toch liever een andere omgeving in gedachte? We bieden ook onze eigen sfeervolle locaties aan die u volledig naar wens kunt gebruiken voor uw evenement. Kasteel de Hoogenweerth, Hotel Abdij Rolduc, La Caverne, Rodahal.

Meer informatie

Techniek

Ook alle technische zaken regelen wij voor u.

Van sfeervolle verlichting, het beste geluid, stroom-, water- en toiletvoorzieningen tijdens een feest, tot alle benodigde technische faciliteiten voor bijvoorbeeld presentaties en vergaderingen. Onze foto- en /of videografen zorgen ervoor dat uw memorabele evenement voor altijd wordt vastgelegd.

Meer informatie

Vervoer

Wilt u uw gasten volledig laten genieten van uw evenement?

Laat ze dan ophalen en thuisbrengen met een van onze vervoersmiddelen. Zo bent u er zeker van dat ze veilig van A naar B komen. Het aantal gasten maakt niet uit, wij zorgen ervoor dat er genoeg taxi’s of bussen klaarstaan.

Meer informatie

Entertainment

Wij bieden u de WOW-factor

Ons entertainment geeft de WOW-factor aan uw feest of evenement. Presentatoren, cabaret, (live) muziek en animatie zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide en verrassende entertainmentaanbod. Eén ding is zeker: Uw gasten vervelen zich geen moment!

Meer informatie

Interieur & Decoratie

Voor ieder evenement een unieke en op maat gemaakte sfeer

Wij hebben alle ingrediënten in huis om uw gekozen locatie tot in de kleinste details aan te kleden. Met een ruime keuze uit prachtige bloem- en groendecoratie, meubilair en passende elementen creëren we voor ieder evenement een unieke themabeleving en op maat gemaakte sfeer. Na afloop van uw evenement zorgen wij er natuurlijk voor dat uw locatie weer klaar is voor normaal gebruik.

Meer informatie

Overnachting

Overnachten op locatie

Bij meerdaagse evenementen of feestavonden zorgen wij ervoor dat uw gasten kunnen overnachten op locatie of in de directe omgeving. Zo beginnen ze heerlijk uitgerust aan de volgende dag.

Meer informatie

Communicatie

Wilt u er zeker van zijn dat al uw gasten op tijd de juiste informatie over uw evenement ontvangen?

Ook dat regelen we voor u. Zowel digitaal als geprint houden we uw gasten persoonlijk op de hoogte over alle ins en outs. Denk aan de uitnodigingen, een save the date en een bedankje achteraf.

Meer informatie

Jouw feest start hier