Catering brunch | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Catering brunch

Heerlijk brunchen met de lekkerste buffetten

Onze catering brunch, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerechtenbuffet, zal plaats vinden in de prachtige feestzalen van het Kasteel. Uw smaakpapillen zullen geprikkeld worden door onze culinaire gerechten. Heerlijke salades, carpaccio, zalm en livecooking bij het hoofdgerecht. Hopende dat u vervolgens nog ruimte over heeft voor het overheerlijke nagerechtenbuffet met een tiental zoete lekkernijen.

Een dag plezier

Kasteel Hoensbroek is zonder twijfel een van de meest prachtige locaties van Zuid-Limburg. Kasteel Hoensbroek is bij uitstek het perfecte decor voor een dagje uit! Combineer uw brunch met een bezoek aan het Kasteel! Natuurlijk beschikken wij ook over andere locaties om heerlijk te brunchen. U heeft ook de mogelijkheid om de brunch aan huis te bestellen.

Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om in besloten kring in een van onze mooie locaties te genieten van een heerlijke brunch. Wilt u meer weten over onze brunch catering? Bel of mail ons voor een verkennend gesprek of een offerte.

Contact opnemen