Zakelijke events | Hulp nodig? | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Zakelijke events

Uw zakelijk event op maat

Als u de organisator bent van de zakelijke events, dan wilt u graag een goede indruk maken. U wilt uw gasten aangenaam verrassen en zorgen dat zij niets te kort komen. Want tevreden gasten zijn de basis voor een succesvolle bijeenkomst. U wilt uw zorg uit handen op het gebied van event catering, organisatie, aankleding en eventueel ook entertainment. U hoeft alleen maar de gastheer/gastvrouw te zijn.

Van een bestuursvergadering van enkele tientallen personen tot een congres met meer dan duizend gasten, van productpresentatie tot een vergadering, van bedrijfsfeest tot een meeting op locatie: het is úw feestje, zoals dat heet.

Dit is wat wij eraan kunnen toevoegen:

Van Melick heeft veel ervaring met het succesvol organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen. We bereiden heerlijke culinaire gerechten waar u uitstekend mee voor de dag kunt komen, we verzorgen de volledige organisatie van de dag én we creëren een zakelijke sfeer met een persoonlijke touch.

Wij maken van uw zakelijk evenement een memorabele bijeenkomst, zo kunt u herinneringen maken met uw medewerkers en relaties.

Hulp nodig?

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van zakelijke events veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw zakelijke events compleet te laten verzorgen door Van Melick.

Met onze bouwstenen stelt u zelf uw zakelijke event samen. Van aankleding, sfeersetting tot complete event catering, wij regelen alles voor u, inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Contact opnemen