Solliciteren
Supervisor Scholencatering

32-40 uur

Kom jij ons MEES Catering team versterken als Supervisor scholencatering?

MEES catering verzorgt de catering voor bedrijven, scholen en ziekenhuizen in Zuid Limburg (Regio Maastricht) en is onderdeel van de Van Melick Groep welke bestaat uit  diverse Hospitality bedrijven werkzaam in de hotel, events, catering en Leisure wereld.

Je past goed bij MEES Catering als je waarde hecht aan teamspirit, passie, oog voor  detail, ontzorgen en helder communiceren.

Samen met je collega’s verzorg je dagelijks lekkere gerechten voor scholieren, leraren  en ondersteunende diensten. Je bent een medewerker die graag het verschil wil  maken. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een afwisselende en  levendige werkomgeving waarin een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en  zelfstandigheid.

Jij bent een echte duizendpoot! Je verzorgd de inkoop en administratie op locatie en werkt  grotendeels mee in ons restaurant. Je helpt bij de counter, kassa, kleine  keukenwerkzaamheden en in de afwas. 

Je komt te werken in een leuk team met collega’s die altijd voor je klaar staan. Of je nu  in de ochtend opstart of tijdens de lunch piek werkt, de counter en het restaurant zien  er altijd uit om door een ringetje te halen.

De vers belegde broodjes zijn een lust voor het oog en met jouw enthousiasme en  verkooptalent moet je in mum van tijd weer nieuwe smeren. Normaal gesproken  gebeurt dit tussen 8:00 en 18:00 uur maar je vindt het ook geen probleem om af en toe  eens een avonddienst te draaien. Daarvoor krijg je naast een salaris conform de cao  contractcatering en je standaard vakantiedagen ook nog eens ATV dagen.  Het moet niet gekker worden! Weet je niet zeker of je dit allemaal aan kunt? Dan  bieden wij cursussen en opleidingen om dit wel mogelijk te maken.

Ben je ook zo enthousiast over deze vacature als ons?

Dan stuur een bericht naar werken@vanmelick.nl of bel Richard, onze regiomanager,  op 045-5229244. Wij maken dan graag kennis onder het genot van een kop koffie of  thee.

Solliciteren
Supervisor Scholencatering

Toegestane bestandstypen: DOC, DOCX, PDF, RTF.
Maximale bestandsgrootte: 15 MB.