Solliciteren
Senior Financial Controller

(32-38 uur)

Bij Van Melick Groep (Evenementen, Catering, Hotels en Vrije tijd) staat goed en gezond eten voorop. Als Senior Financial Controller zorg jij dat ook de financiële huishouding goed en gezond blijft. Is deze uitdaging op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder!

Jouw uitdaging als Senior Financial Controller

Als Senior Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor de volledige Finance organisatie van Van Melick Groep. Je krijgt energie van het verder professionaliseren van de interne organisatie en rapportagecyclus. Je serveert stuurinformatie met impact!

Als persoon voel je je verantwoordelijk voor de cijfers én voor jouw 3 collega’s van de Finance & HR afdeling. In deze rol neem je plaats in het Management Team en ben je sparringpartner voor collega’s en externe stakeholders. Om jou te ondersteunen op strategisch vlak en tijdens gesprekken met stakeholders staat een vast team van adviseurs aan jouw zijde. Zo kun jij ‘beheerst’ groeien in jouw rol en functie. Onder het motto ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’, bepaal je zelf het tempo van jouw groei binnen Van Melick Groep. Kortom, je gaat aan de slag met een mix van ingrediënten, op inhoud, communicatie en leiderschap, om de financiële huishouding van Van Melick Groep – spreekwoordelijk – te laten rijzen.

Jouw profiel

  • Je bent een ambitieuze financial, die eigenaarschap pakt en die beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent opgeleid op minimaal HBO niveau en bij voorkeur heb je kennis van Exact Online, Visionplanner en/of Power BI;
  • De systematiek van het opstellen van maandafsluitingen, liquiditeitsprognoses, consolidaties en begrotingen kent geen geheimen voor jou;
  • Je houdt van de dynamiek, klantgerichtheid en korte lijnen, die het werken bij een familiebedrijf in de hospitality branche met zich meebrengt; en
  • Vanwege jouw gedeeltelijk leidinggevende rol en strategische betrokkenheid ben je communicatief sterk, heb je een analytisch denkvermogen, kun je het overzicht goed bewaren en ben je een echte teamplayer.

Wie zijn wij?

Van Melick Groep is een familiebedrijf dat al 4 generaties lang een toonbeeld is van gastvrijheid in de evenementen-, catering-, hotel- en vrijetijdsmarkt. Je kent ons vast en zeker van één van onze locaties zoals Abdijhotel Rolduc, Landgoed Kasteel de Hoogenweerth, La Caverne, Parkstad Limburg Stadion of de Rodahal. Met meer dan 100 jaar ervaring streven wij voortdurend naar lange termijn continuïteit door ons creatief, flexibel en kwalitatief te onderscheiden, zowel voor onze gasten als voor jou als nieuwe collega!

Wat Van Melick jou biedt

  • Een goed salaris, dat we samen overeenkomen;
  • 25 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Een smakelijke werkomgeving: het creëren van een gezellige en feestelijke sfeer zit immers in ons DNA;
  • Een dynamische functie omdat Van Melick Groep nooit stilstaat; en
  • Goede begeleiding en ondersteuning in jouw groeipad.

Solliciteer nu!

Ben jij de gedroomde Senior Financial Controller voor Van Melick Groep? Solliciteer dan direct via frank.minkenberg@x-celerate.nl of bel 0637615328. Overigens kun je via deze weg ook jouw vragen stellen!

Solliciteren
Senior Financial Controller

Toegestane bestandstypen: DOC, DOCX, PDF, RTF.
Maximale bestandsgrootte: 15 MB.