Catering Limburg

Catering Limburg op elke locatie

Van Melick Catering Limburg verzorgd alle catering en buffetten voor uw zakelijke of particulieren evenementen. Van Melick gaat met u om de tafel zitten om een buffet samen te stellen naar uw wensen en budget.

Wij komen naar alle feestlocaties in Limburg zoals Maastricht, Venlo, Heerlen, Hoensbroek, Sittard, Brunssum en Roermond. U kunt uw feest of evenement ook op een van onze sfeervolle locaties houden. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

De beste buffetten in Limburg

U kunt kiezen uit een van onze vooraf samengestelde buffetten maar het is ook mogelijk om zelf uw buffetten samen te stellen. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit een Italiaans buffet of een overheerlijk mediterraans buffet. Of wat dacht u van een heerlijke verantwoorde proeverij voor uw zondag brunch. Alle catering wordt u aangeboden op maat. De beste buffetten in Limburg!

Onze unieke locaties

Van historische kastelen tot moderne eventlocaties, wij bieden unieke locaties die perfect zijn voor elk type evenement.