Trouwlocaties Limburg

Unieke trouwlocaties voor een bijzondere dag

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Limburg? Van Melick beschikt over verschillende unieke trouwlocaties in Limburg, van sfeervolle kastelen tot bijzondere villa’s. Naast unieke trouwlocaties kunnen we ook uw complete bruiloft catering, aankleding en bediening leveren. Zo bent u in één keer volledig ontzorgd en hoeft u alleen nog uit te kijken naar uw trouwfeest.

Populaire trouwlocaties

Onze populairste trouwlocatie is bij uitstek Kasteel Hoensbroek, een officiële trouwlocatie uit de dertiende eeuw. Het sfeervolle Kasteel Hoensbroek is voorzien van een speciale trouwzaal voor ceremonies. Een ander populair kasteel is Kasteel Amstenrade, een schitterende locatie voorzien van verschillende zalen en een prachtig park. Villa de Proosdij in Klimmen tevens een prachtige trouwlocatie die bij velen in trek is. Uiteraard is het mogelijk om de trouwlocaties vooraf te bekijken of zelfs een rondleiding te boeken.

Onze unieke locaties

Van historische kastelen tot moderne eventlocaties, wij bieden unieke locaties die perfect zijn voor elk type evenement.