Solliciteren
Vacature Hospitality Host

Kom jij ons Mees catering team versterken als Hospitality Host?

MEES catering verzorgt de catering voor bedrijven, scholen en ziekenhuizen in Zuid-Limburg en is onderdeel van de Van Melick Groep welke bestaat uit diverse Hospitality bedrijven werkzaam in de hotel, events, catering en Leisure wereld.

Ons MEES Brightlands Smart Services Campus Team zoekt een nieuwe partime collega! Brightlands Smart Services Campus in Heerlen is een community van ondernemers, onderzoekers en studenten die samen nieuwe slimme digitale diensten ontwikkelen om de kwaliteit van het leven te verbeteren.
Op deze Campus verzorgen wij alle Hospitality diensten van de receptie in combinatie met onze Espressobar, het restaurant, banqueting activiteiten t/m de grote events die er regelmatig worden georganiseerd.

Afwisselende werkzaamheden

Als Hospitality medewerker ben je het eerste aanspreekpunt en het gezicht voor bewoners en bezoekers bij de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

Je bemant de receptie, ontvangt bezoekers, serveert een heerlijk kopje koffie of alle liefhebbers van de mooiste en lekkerste latte art creaties, boekt reserveringen, helpt mee met de events en doet bijbehorend administratief werk.

Daarnaast verzorg jij samen met jouw collega’s het all-day F&B aanbod bij onze espressobar, zoals heerlijke pastries, yoghurtbar en verse sandwiches.

Jij bent het visitekaartje en verleent service with a smile!

Je houdt van afwisseling, bent flexibel inzetbaar, leergierig en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken we jou!

Solliciteren
Vacature Hospitality Host

Toegestane bestandstypen: DOC, DOCX, PDF, RTF.
Maximale bestandsgrootte: 15 MB.