Barbecue catering | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Barbecue catering

BBQ catering op maat

Op zoek naar heerlijke barbecue catering voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of bruiloft? Kies dan voor de luxe barbecue catering van Van Melick en laat u verwennen. Wij verzorgen uw complete barbecue, van eten & drinken tot afwas en opbouw. Daarbovenop kunnen wij onze barbecue service volledig aanpassen op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig barbecue menu of voor een luxe barbecue buffet met exclusieve vleessoorten.

Barbecue catering van A tot Z geregeld

Naast het grillen van het vlees zorgen we natuurlijk ook voor de drank en alle bijgerechten zoals brood, salade, sauzen en andere hapjes. Daarbovenop hoeft u zich niet druk te maken om de organisatie, afwas of andere zaken. Wij zorgen voor de afwas, het regelen van de juiste apparatuur, bediening en het opruimen achteraf. Geniet van onze luxe barbecue op locatie en laat u verwennen door ons professionele personeel!

Heeft u vragen over onze barbecue catering of wilt u uw persoonlijke wensen en voorkeuren bespreken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of neem een kijkje op onze inspiratie pagina.

Contact opnemen