Catering aan huis | Zonder zorgen thuis genieten! | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Catering aan huis

Wilt u graag uw verjaardag, jubileum, bruiloft of ander gelegenheid thuis vieren? Dan is catering aan huis van Van Melick de perfecte keuze voor u! Ongeacht de grootte van uw feest en de daarbij komende wensen leveren wij verrukkelijke buffetten aan huis. Meer weten? Lees hieronder verder!

Zonder zorgen thuis genieten

Wanneer u Van Melick inschakelt om catering aan huis te verzorgen, wordt u volledig ontzorgt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de decoratie, de apparatuur, bediening én afwas. Ons zeer ervaren vakmensen zullen zorg dragen voor uw gezelschap zodat u met volle teugen kunt genieten van uw eigen feest.

Hoe werkt catering aan huis?

Van grote buffetten tot luxe menu’s op maat. Niks is te gek voor Van Melick! Wij zijn volledig flexibel en stemmen onze service af op uw wensen. Of u nu een grote of kleine groep mensen thuis ontvangt, wij verzorgen zowel buffetten als luxe menu’s op maat.

 

Op onze inspiratie pagina vindt u een kleine greep uit onze mogelijkheden, we hebben al veel memorabele evenementen mogen organiseren. Staat uw idee of concept niet ertussen? Geen enkel probleem! Van Melick denkt graag met uw mee en kijkt naar een passende oplossing om uw feest tot een geslaagd einde te brengen. Neem contact met ons op om uw wensen voor de catering aan huis vrijblijvend te bespreken. Uiteraard houden we rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Ik wil catering aan huis!

Van A tot Z ontzorgt worden op uw thuisfeest, wie wil dat nou niet?! U hoeft niet één seconde aan de afwas, decoratie, apparatuur of aan de verzorging van uw gasten te denken. Neem contact met ons op via onderstaande button, onze ervaren vakmensen zullen ervoor zorgen dat niks ontbreekt!

Wil jij werken in de catering? Bekijk dan onze vacatures op Werken bij Van Melick!

Contact opnemen