Catering Limburg | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Catering Limburg

Catering Limburg op elke locatie

Van Melick Catering Limburg verzorgd alle catering en buffetten voor uw zakelijke of particulieren evenementen. Van Melick gaat met u om de tafel zitten om een buffet samen te stellen naar uw wensen en budget.

Wij komen naar alle feestlocaties in Limburg zoals Maastricht, Venlo, Heerlen, Hoensbroek, Sittard, Brunssum en Roermond. U kunt uw feest of evenement ook op een van onze sfeervolle locaties houden. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

De beste buffetten in Limburg

U kunt kiezen uit een van onze vooraf samengestelde buffetten maar het is ook mogelijk om zelf uw buffetten samen te stellen. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit een Italiaans buffet of een overheerlijk mediterraans buffet. Of wat dacht u van een heerlijke verantwoorde proeverij voor uw zondag brunch. Alle catering wordt u aangeboden op maat. De beste buffetten in Limburg!

Totaal concept voor uw catering aan huis!

Naast buffetten biedt Catering VanMelick ook een totaal concept aan. Uw catering in Limburg aan huis met de totale verzorging van uw evenement. VanMelick catering regelt uw feest of partij van A tot Z. Maatwerk en de juiste sfeer voor uw gasten is onze drijfveer. Catering VanMelick zorgt dat uw gasten onbezorgd kunnen genieten van onze culinaire buffetten in een Bourgondische ambiance.

Contact opnemen