Catering Maastricht | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Catering Maastricht

Catering op maat

Bent u op zoek naar een goede catering in Maastricht en omgeving? Dan bent u bij Van Melick catering aan het juiste adres. Wij zijn van alle markten thuis! Van groot tot klein en op iedere gewenste locatie. U kunt bij ons terecht voor bruiloften, jubilea, communiefeesten, lunch, bedrijfsfeesten en elk ander soort event.

Van Melick verzorgt de lekkerste hapjes, de meest uitgebreide buffetten en diverse fingerfood om elk evenement compleet te maken. Ons assortiment kent oneindig veel mogelijkheden en uw wensen staan centraal. Daarmee bieden wij als cateraar in Maastricht altijd een catering op maat. Zo geniet u bijvoorbeeld van heerlijke Italiaanse buffetten, BBQ-buffetten, vooraf persoonlijk samengestelde buffetten of zondag brunches. Alles is mogelijk.

Van Melick catering is overigens meer dan alléén een leverancier van heerlijk en gevarieerd eten. Wij kunnen uw evenement tot in de puntjes verzorgen: van locatie en personeel tot de catering. Bovendien weten wij als cateraar in Maastricht de wensen en behoeften uit deze regio perfect te vervullen. Wij kennen de locaties, de levensstijl en de mensen. Geef ook de complete organisatie van uw event of feest uit handen en geniet!

Wilt u meer informatie over onze catering in Maastricht? Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag!

Contact opnemen