Feest op eigen locatie | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Feest op eigen locatie

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

U wilt een evenement of feest op eigen locatie organiseren? Van Melick kan u ondersteunen met de complete organisatie van uw evenement of feest. Bovenop de ondersteuning bij de organisatie van uw feest kunnen wij u zelfs volledig ontzorgen. Van aankleding, opbouw, bediening, catering, afbouw tot het opruimen, u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.

Een groot voordeel van feesten op eigen locatie is dat u de volledige vrijheid heeft om uw feest in te richten zoals u wilt. Van Melick werkt samen met een team van professionals. Deze professionals zorgen ervoor dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest, Van Melick neemt al het werk uit handen. Zo kunt u zelf genieten van uw feest.

Een ander voordeel van Van Melick is dat wij beschikken over een breed scala van ervaringen in organiseren. Wij weten precies hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Wij zorgen voor een gedetailleerde planning en coördinatie van de feestdag. Zo verloopt alles soepel en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Themafeesten op eigen locatie

Heeft u hulp nodig bij het bedenken en uitwerken van een geschikt thema voor uw feest of evenement? Geen probleem, de specialisten van Van Melick kunnen u helpen met boordevol ideeën die bij uw locatie en budget passen. Zodra we een thema hebben gekozen kunnen we alle onderdelen afstemmen op het desbetreffende thema. Zoals de aankleding, de menu’s en muziek.

Unieke feestlocaties in Limburg

Wilt u geen feest op eigen locatie maar u bent op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of evenement? Van Melick beschikt over verschillende unieke feestlocaties in Limburg. Zo kunt u bij ons kiezen uit feestlocaties zoals Kasteel Hoensbroek, Stadsschouwburg Sittard-Geleen, Rodahal Kerkrade, Parkstad Limburg Stadion en nog veel meer!

Van Melick is uw perfecte partner

In samenwerking met Van Melick, kunt u er zeker van zijn dat uw feest op eigen locatie een onvergetelijke ervaring zal zijn voor u en uw gasten. Van Melick zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat u zelf kunt genieten van uw feest. Dus als u een feest op eigen locatie wilt organiseren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Van Melick.

Contact opnemen