Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Daarom besteden wij er graag veel aandacht aan. Ben jij die vroege vogel die met een glimlach het ontbijt voor onze gasten verzorgt? Solliciteer dan nu!
Wat verwachten wij van jou?
Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en presentatie. Naast het ontbijt ben je ook in staat om een heerlijke broodjeslunch te verzorgen wanneer dat nodig is. Je deelt de taken samen met je team en stuurt het team aan. Jij bent de sfeermaker van het team, met jouw positieve instelling inspireer je anderen om het beste uit zichzelf te halen!
Wat is jouw rol binnen de organisatie?
Je werkt volgens de normen en waarden van Abdij Rolduc binnen de afdeling Food & Beverage. Je verzorgt het ontbijt en geeft leiding aan oproepkrachten die hierbij helpen. Je directe leidinggevende is de F&B Manager.
Jouw taken en verantwoordelijkheden:
- Met enthousiasme begeleid, opleid en motiveer je je collega’s tot sterren op de vloer.
- Je presenteert elke dag een prachtig ontbijt en zorgt voor de voorbereidingen voor de volgende dag.
- Wanneer nodig help je met de voorbereiding en begeleiding van de broodjeslunches.
- Je stelt wekelijks de bestellijst op voor de F&B Manager, zodat de voorraad goed op peil blijft.
- Je waarborgt de kwaliteit van de service aan de hand van gedetailleerde checklijsten.
- Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle HACCP-taken met betrekking tot het ontbijt.
- Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in het weekend en op feestdagen te werken.
Wat levert jouw inzet op?
Dankzij jouw enthousiasme en toewijding creëren we onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Het team werkt hecht samen, volgens de juiste procedures en wettelijke richtlijnen. Bovendien zorgen we voor een goed voorraadbeheer en voldoen we aan de gestelde cijfers.
Wat we van je verwachten:
- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Extra talen zoals Duits en/of Frans zijn een pré.
- Je werkt gestructureerd en hebt oog voor de kleinste details.
- Je bent zakelijk, representatief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
- Je hebt ervaring in het begeleiden, leiden en coachen van medewerkers, waarbij je duidelijk en transparant communiceert.
- Je kunt efficiënt plannen en coördineren, en weet tijdig actie te ondernemen bij uitdagingen.
- Je hebt brede kennis en affiniteit met gastronomie en de hotelbranche in een internationale setting.
- Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werksituaties.
- Je bent flexibel, proactief en gastgericht.
- Je kunt snel beslissingen nemen op basis van ervaring.
- Weekenden zijn voor jou geen probleem; werken op zaterdag en zondag is voor jou vanzelfsprekend.
Wat wij bieden:
- Een jonge, dynamische werkomgeving met een prettige en gezellige sfeer.
- Een uitdagende baan met veel variatie.
- Een salaris volgens de CAO.
- Doorgroeimogelijkheden.
Hoe te solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden? Stuur je CV, motivatiebrief of vlog naar personeelszaken via: werken@rolduc.com.
We kijken ernaar uit om van je te horen!