Privé events | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Privé events

Een feest om nooit te vergeten

Slaat de stress u al om het hart bij het idee dat u straks een aantal gasten in een sfeervolle, feestelijk aangeklede omgeving moet ontvangen, hen lekker eten moet voorschotelen en moet zorgen dat zij zich allen uitstekend vermaken op uw feest? Of staat uw hoofd niet naar de organisatie van een familiebijeenkomst, een koffietafel, of communie? Geen nood. Van Melick kan u immers uitstekend helpen met de organisatie en de uitvoering van uw privé events. U hoeft overigens alleen maar de gastheer/gastvrouw te zijn en zelf mee te genieten.

Van bruiloft tot zondagbrunch, van jubileum tot babyborrel, van koffietafel tot ‘walking diner’: het is úw feestje. Kortom, dit is wat Van Melick eraan kan toevoegen:

Ten eerste heel veel ervaring met catering, feesten, partijen, evenementen en concerten. Dus geen zorgen, het komt goed.
Ten tweede heerlijke, culinaire gerechten waar u uitstekend mee voor de dag kan komen! U hoeft Trouwens niet te koken, alleen te kiezen.
Ten slotte is ons personeel gastvrij, betrokken en service-gericht.

We doen ons best om het evenement onvergetelijk te maken. Hieruit volgt een belevenis waar de gasten nog lang over napraten.

Hulp nodig?

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van een feest veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw feest compleet te laten verzorgen door Van Melick.

Van de aankleding, sfeersetting tot complete catering, wij regelen namelijk alles voor uw privé events, inclusief het bijpassende entertainment. En met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Contact opnemen