Trouwlocaties in Limburg

Uniek en sfeervol

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie in Limburg? Dan helpen wij u graag bij deze zoektocht, want een bijzondere dag viert u op een bijzondere locatie. Van Melick heeft zicht op de mooiste trouwlocaties in Limburg: indoor en outdoor, voor grote en kleine gezelschappen en in de stad of in de natuur. Hoe uw droombruiloft er ook uit ziet, wij garanderen dat uw droom werkelijkheid wordt.

Een eigen persoonlijke weddingplanner zal samen met u naar de perfecte trouwfeest locatie zoeken. De wensen en behoeften van het bruidspaar worden daarbij nooit uit het oog verloren. Alles is mogelijk voor deze onvergetelijke dag, zelfs als u wilt trouwen in een kasteel of in een theater. Zo beleeft u uw bruiloft bijvoorbeeld in Kasteel Hoensbroek, Rodahal Kerkrade of de Stadsschouwburg in Sittard-Geleen.

Van Melick levert daarnaast ook catering voor trouwfeesten. Wij verzorgen de lekkerste hapjes, de meest uitgebreide buffetten en fingerfood om uw trouwfeest compleet te maken. Zo wordt uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd door Van Melick en kunt u genieten van deze liefdevolle dag.

Wilt u meer informatie over trouwlocaties in Limburg en onze cateringservice? Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag!

Contact opnemen