Trouwlocaties in Limburg | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Trouwlocaties in Limburg

Uniek en sfeervol

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie in Limburg? Dan helpen wij u graag bij deze zoektocht, want een bijzondere dag viert u op een bijzondere locatie. Van Melick heeft namelijk zicht op de mooiste trouwlocaties in Limburg: indoor en outdoor, voor grote en kleine gezelschappen en in de stad of in de natuur. Dus hoe uw droombruiloft er ook uit ziet, wij garanderen dat uw droom werkelijkheid wordt.

Daarnaast zal een eigen persoonlijke weddingplanner samen met u naar de perfecte trouwfeest locatie zoeken. Verder worden de wensen en behoeften van het bruidspaar daarbij nooit uit het oog verloren. Dus alles is mogelijk voor deze onvergetelijke dag, zelfs als u wilt trouwen in een kasteel of in een theater. Zo beleeft u uw bruiloft bijvoorbeeld in Kasteel Hoensbroek, Rodahal Kerkrade of de Stadsschouwburg in Sittard-Geleen.

Van Melick levert daarnaast ook catering voor trouwfeesten. Wij verzorgen bovendien de lekkerste hapjes, de meest uitgebreide buffetten en fingerfood om uw trouwfeest compleet te maken. Ofwel zo wordt uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd door Van Melick en kunt u genieten van deze liefdevolle dag.

Wilt u meer informatie over trouwlocaties in Limburg en onze cateringservice? Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een verkennend gesprek. Wij helpen u inmiddels graag!

Contact opnemen