Bedrijfsfeest catering | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsfeest catering

Uw bedrijfsfeest van A tot Z geregeld

U organiseert een bedrijfsfeest of personeelsfeest en u zoekt nog passende catering? Natuurlijk wilt u dat uw bedrijfsfeest een succes wordt. Daar hoort een gepaste bedrijfsfeest catering en een mooie locatie bij. Bovendien is Van Melick al jaren dé specialist in het verzorgen van de catering voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Daarbovenop kunt u bij Van Melick ook terecht voor bijvoorbeeld event catering, partycatering of bruiloftscatering.

Ook is het mogelijk om de catering te bestellen op uw eigen locatie, maar u kunt ook gebruikmaken van een van onze prachtige bedrijfsfeest locaties. Dus in beide opties zijn er allerlei mogelijkheden die wij graag persoonlijk met u bespreken. Tevens kunt u bij ons terecht voor compleet verzorgde bedrijfsfeesten met locatie, aankleding, catering en entertainment.

De smaak van u en uw gasten staan bij ons tenslotte centraal bij de verzorgde catering. Wensen vertalen wij in een passende catering, dus zo hoeft u alleen nog maar te genieten tijdens uw bedrijfsfeest!

Wilt u echter juist geen zakelijk evenement maar een informeel personeelsfeest of personeelsuitje organiseren? Ook voor personeelsfeest catering bent u bij Van Melick op de juiste plek, wij verzorgen standaard buffetten of catering op maat voor allerlei personeelsfeesten. Daarbovenop zorgt onze bediening ervoor dat uw personeel niets te kort komt.

Complete verzorging bedrijfsfeest

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van een bedrijfsfeest veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw bedrijfsfeest compleet te laten verzorgen door Van Melick. Van de aankleding, sfeersetting tot de complete bedrijfsfeest catering, wij regelen alles voor u, inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Contact opnemen