Bedrijfsfeest locaties | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsfeest locaties

Sfeervolle feestlocaties in Limburg

Op zoek naar een geschikte feestlocatie voor uw volgende bedrijfsfeest of zakelijke evenement? Van Melick beschikt over verschillende unieke bedrijfsfeest locaties in Limburg. Voor grotere feesten of evenementen is de Rodahal Kerkrade een perfecte locatie en voor voorstellingen of presentaties is de Stadsschouwburg Sittard-Geleen een goede keuze. Als u in een historische sfeer wilt feesten en dineren is het indrukwekkende Kasteel Hoensbroek een must. Uiteraard beschikt Van Melick nog over meer locaties, bekijk de lijst onderaan op deze pagina en ontdek welke locatie het beste bij uw bedrijfsfeest of evenement past.

Van Melick biedt niet alleen een scala aan feestlocaties in Limburg, we kunnen de complete organisatie en culinaire verzorging van uw bedrijfsfeest overnemen. Hierbij kunt u denken aan opbouw, aankleding, decoratie, personeel, entertainment, uitnodigingen en natuurlijk heerlijke catering.

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u allerlei vragen en ideeën voor uw volgende bedrijfsfeest en bent u op zoek naar de perfecte bedrijfsfeest locatie? Laat u helpen door de specialisten van Van Melick en ontdek welke locatie het beste bij uw wensen en eisen past. Daarnaast kunnen we u ook adviseren op het gebied van catering, organisatie, entertainment en meer.

Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar en uiteraard is een adviesgesprek volledig kosteloos. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Contact opnemen