Catering Venlo | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Catering Venlo

Catering op maat

Van Melick is dé specialist in catering. Wij verzorgen al jarenlang catering in Venlo en omstreken, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Of het nu gaat om koffietafels, catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering, wij zijn uw partner voor een geslaagd en verzorgd evenement. U kunt bij ons terecht voor catering voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dus of het nu gaat om een communie of bedrijfsfeest, wij zorgen ervoor dat de catering met de puntjes op de i is geregeld.

Het is mogelijk om bij Van Melick catering op maat te bestellen, of dat nu in Venlo is of in een andere regio. Wij gaan samen met u zitten en de mogelijkheden en wensen bespreken. Dit allemaal passend binnen uw budget! U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Catering vooraf samengesteld

Naast catering op maat is het ook mogelijk om catering te bestellen die vooraf is samengesteld. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Italiaans genieten of een Mediterraans tafelen. Of wat dacht u van een heerlijke verantwoorde proeverij voor uw zondag brunch.

Naast catering bieden wij ook een totaalconcept. Heeft u behoefte aan een volledige partyservice in Venlo of omstreken? Dan kunnen wij u gedeeltelijk of volledig ontzorgen. Dit ligt natuurlijk aan uw wens. Van locatie en aankleding tot het entertainment. Wij kunnen uw evenement van A tot Z regelen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen