Catering Venray | Van Melick Ga naar hoofdinhoud

Catering Venray

Vooraf samengestelde buffetten

Catering in Venray nodig? Van Melick verzorgt catering op maat in Venray en omstreken, zowel voor particulieren als (grote en kleine) bedrijven. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en onze specialisten kunnen u adviseren over het eten, de feestlocatie, de aankleding, bediening, entertainment en meer. Neem contact op met Van Melick voor vragen of ideeën rondom bruiloft catering, communie catering, jubilea en verjaardagen. Ook bij koffietafels, bedrijfscatering, bedrijfsfeesten, evenementen, beurscatering en nog veel meer!

Naast catering op maat in Venray bieden wij ook complete buffetten die u vooraf kan samenstellen. Zo heeft u onder andere de keuze uit Italiaanse buffetten, Meditteraans tafelen. Of wat dacht u van een heerlijke proeverij voor uw zondag brunch?

Partyservice Venray

Bent u niet alleen op zoek naar catering op maat maar een totaalconcept voor uw feest of evenement? VanMelick kan als partyservice de volledige organisatie van uw feest of evenement overnemen. Denk hierbij aan het vinden van de juiste feestlocatie of evenementenlocatie, de keuze voor een buffet of menu, professionele bediening en entertainment. Heeft u vragen of ideeën voor uw volgende feest of evenement? Vul het contactformulier, stuur een email of neem telefonisch contact op!

Contact opnemen